GİRİŞ
29/09/2014 İzmir (S.Avcısı)-(tuttu)-(856,99 TL)
 
29 Eylül 2014 İzmir Yarış Yorumları ve Altılı Şablonları - (Servet Avcısı)-(tuttu)-(856,99 TL)
*Bu sayfa ücretlidir, sayfanın tamamını "güncel olarak" yalnız site aboneleri görebilmektedir.
Eklenme Tarihi : 29/09/2014 - 16:51
 
Aşağıda yer alan yorum ve tahminler, sitemizde yayınlanan diğer içeriklerden tamamen bağımsızdır ve yalnız yazarın kendi görüşlerini yansıtmaktadır.
 
Tatilim uzadığı için biraz gecikmeli olarak aranıza katılıyorum. Rahatsızlığı olan yazar arkadaşım Sözeri'ye acil şifalar dilerim. Yarışlardan uzunca bir süre uzak kaldığım için biraz yedekte oturmam gerekecek sanırım ama ben tahminciliği çok sevdiğim için ne zaman görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz. Üyelerimize (ve kendime) büyük bir servet yakalamayı vaad ediyorum : Şaka tabiki… Sitemizin yeni adına uygun bankolarla tatmin edici altılı tutarları bulmak en temel amacımız olacaktır. Yeni sitemizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
 
Tahminlerim şöyle:
 
BENİM ZAMANIM: Bu safkan defalarca ikincilik yaptı ve tabelaları çok güzel ama start sorunu olduğu için maiden durumda kalıyor. Son yarışlarını izlediğimde formunun zirvesinde gördüm. Üstündeki jokey M.Çiçek'le uyumlu olması bu yarış için beni ümitlendirdi. Bu jokeyimiz pek sabırlı at binmiyor ve bindiği atları erken öne sarkıtıpta uzun sprint yaptırıyor. Bosporus yavrusuna iyi binecek çünkü bu babanın yavruları uzun sprint seviyorlar. Startta kalmazsa ve jokeyi erken yürürse kilosu çok müsait olup, son sprintide kuvvetli olduğundan kazanacak bence, cazip banko olarak öneririm.
 
- İkinci banko adayım Ciminli için yorum yazmadım çünkü sevgili Altılı Ajanı arkadaşım yazmış, onun sayfasından okuyabilirsiniz.
 
ALTILI ŞABLONUM                  :
1.AYAK : (1),5  /6,3
2.AYAK : (7)-
BENİM ZAMANIM
3.AYAK : (1),10,14,3  /H
4.AYAK : (6)-
CİMİNLİ  /1
5.AYAK : 7,10,(3),5,12  /2,9,1,8
6.AYAK : (3),19
TUTARI : 5 TL (min)
 
ALTILI GANYAN (1/7/1/6/3/3) : 856,99 TL VERMİŞTİR.
Makalenin Devamını Görebilmek Üye Girişi Yapmanız Gerekmektedir... Kayıtlı Üye Değilseniz Lütfen Kayıt Olunuz. Kayıt Ol veya Giriş Yap

Mesajlar

Mesajlar (0)

Henüz Yorum Eklenmemiş

Yorum Yap